Voor wie is cryotherapie?

Alleskunner op gezondheidsgebied

Geen behandeling die zo allround is als cryotherapie. Of je nu klachten hebt of niet: de kans is groot dat je positieve effecten merkt van een bezoekje aan een cryocabine.

Voor wie beter wil presteren

Of je nu topsporter bent of gewoon fanatiek sport: cryotherapie helpt het lichaam sneller herstellen, laat het zuurstofgehalte stijgen, zorgt ervoor dat je beter slaapt en geeft je mentaal een oppepper.

Voor wie een specifiek ziektebeeld heeft

Cryotherapie kan een positief effect hebben in combinatie met fysiotherapie. Na een cryosessie heb je minder last van pijn, waardoor de fysiotherapeut je beter kan behandelen. Zijn of haar aanpak heeft dan meer effect.

Ook wordt de cryosessie gebruikt bij o.a. reuma, depressie, overgang en slaapstoornissen.

Voor wie er goed uit wil zien

Wist je dat de extreme kou van cryotherapie zelfs de huid kan helpen? Het werkt als een soort detox. Door een betere doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen verjongt de huid en kunnen ook acne en cellulitis worden bestreden.

Voor wie zich fit wil voelen

Cryotherapie, daar kikker je pas echt van op. Die 3 minuten in de kou zorgen voor een flinke energieboost. Vermoeidheid en hoofdpijn verdwijnen en je immuunsysteem wordt wakker geschud. Je voelt je weer opgeladen en ontspannen.

Voor wie wil relaxen en ontspannen

Een sessie cryotherapie voelt als een volledige wellnessdag. Al sta je maar 3 minuten in de cabine: voor, tijdens en na de cryotherapie leggen we je lekker in de watten. Relaxen met een kopje koffie of thee en genieten van een ontspannende omgeving. Je kunt er weer tegenaan!

Direct reserveren Reserveren

"Ben jij ook aan ontspanning toe? Wil jij je lichaam even resetten? Kun je een energie boost gebruiken? Maak dan snel een reservering!"